Konyhabútor Tervezés

Egyszerűen - Gyorsan - Online

A konyhabútor tervezés alapvetően három részből áll. Ezekhez szeretnénk egy kis online és ingyenes segítséget nyújtani. A Nobilia Konyhatervező nagyszerű segítség a design összeállításához. A Nobilia Online Tervező egy könnyen használható konyhabútor tervező program, rengeteg lehetősséggel. A Checklist átolvasását, átgondolását és kitöltését mindenkinek javasoljuk aki konyhabútor beszerzés előtt áll, reméljük hasznos lesz. Ha bárhol elakadt, megválaszolatlan kérdései merülnek fel, vagy sikerült megterveznie konyháját, de szeretne rá árajánlatot kérni, keressen minket bizalommal:

Árajánlat kérés emailben: [email protected]

Nem boldogul egyedül? 3D látványtervet és árajánlatot szeretne kérni?

Klasszikus fehér, elegáns fekete vagy merész piros? Melyik stílust kedveled jobban? Konyhatervezőnkkel csak néhány kattintásnyira vagy attól, hogy álmaid konyháját pontosan olyanra tervezd, ahogy megálmodtad. Próbáld ki.

Konyha Konfigurátor itt

A nobilia online konyhatervezővel megtervezheted álmaid konyháját anélkül, hogy el kellene hagynod otthonod kényelmét. Gyűjts inspirációt az előre megtervezett szobákból, vagy kezd el saját konyhád tervezését az alapoktól. Sikerült a tervezés? Küld el e-mailben egyetlen kattintással. Tervező kollégáink segítenek a továbbiakban.

Online Tervező itt

Mielőtt konzultálnál tervező kollégánkkal, érdemes tisztázni az alapokat. A következő checklist segítségével válaszolj a leggyakrabban felmerülő kérdésekre. Egyszerűen gondold végig, beszéld át családoddal végül töltsd ki. Reméljük segítséget fog nyújtani a konyhatervezés során.

Checklist letőltés itt

Töltse le 2023-as katalógusunkat, mely bemutatja legújabb kínálatunkat. Gyűjtsön belőle ötleteket, válassza ki az önnek tetsző megoldásokat.

Nobilia 2023-as konyhabútor katalógus

Ebben a katalógusban megtalálja a Nobilia színeit, anyagait, fogantyúit és még sok minden mást. Fontos, mi kizárólag teljes konyhabútorok, tervezésévek , kivitelezésével foglalkozunk, csak front lapokat nem forgalmazunk.

Front és Munkalap Áttekintő

Kíváncsi az elemválasztékunkra? Itt egyszerűen ,áttekinthetően megtalál mindent. Javasoljuk ha konyhabútort szeretne terveztetni, vegye igénybe ingyenes 3D konyhatervező szolgáltatásunkat.

Elemlista
Nem boldogul egyedül? 3D látványtervet és árajánlatot szeretne kérni?
Share Button