Blog

Tudnivalók a rusztikus konyhabútorokról

Tudnivalók a rusztikus konyhabútorokról

Az utóbbi években a modern bútorok mellett újra előtérbe kerültek azok a berendezések, amelyek természetességet képviselnek, megjelenésükkel pedig a régi korokat idézik fel. E stílus nemcsak a nappali, vagy hálószoba bútorait határozza meg, hanem a konyháét is, ezért egyre több ügyfél gyártat rusztikus konyhabútort.

A rusztikus konyhabútorok melegséget, családias hangulatot varázsolnak a helyiségbe, formatervezésükre az egyszerűség jellemző. Az anyagválasztás és a színvilág is a természetességet képviseli, a világos színektől egészen a sötét árnyalatokig terjed a kínálat, így ehhez igazodva a bútorok készülhetnek tölgyből, bükkből vagy fenyőből.

A rusztikus konyhabútorra főként a barna árnyalatok jellemzők, a berendezés fogantyúit pedig kovácsoltvasból vagy kerámiából készítik el a gyártók, ennek köszönhetően jön létre az antikolt hatás.

A rusztikus konyhabútorok jelentős mértékben meghatározzák a helyiség hangulatát, főleg, ha a vásárlók az étkezőasztalokat, székeket is a rusztikus stílushoz igazítják!

Gyártasson rusztikus konyhabútort, kollégáink az Ön rendelkezésére állnak!

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.