Blog

modern konyha

Modern konyha trend 2024-ben: mi várható ezen a fronton?

A modern konyha praktikus, mutatós és tökéletes helyszínt szolgáltat a családi eseményekhez, összejövetelekhez. Nézzük, milyen lesz 2024-ben egy modern konyha!

Ahogyan a ruha, a frizura divat, úgy a lakberendezési trendek is változnak és velük együtt évről évre mások a modern konyhák jellemzőik is. Persze nem lehet és nem is kell minden évben átépíteni a konyhát, viszont aki a közeljövőben tervezi a felújítást, annak jó tudnia, hogy mik a napjainkban uralkodó trendek. Nézzük hát egy picit bővebben, hogy mi várható konyhafronton 2024-ben! 

Még több tárolóhely! 

A konyhában idővel rengeteg gép és eszköz gyűlik össze, amiknek a tárolása nem könnyű. Erre a problémára próbálnak a szakértők megoldást találni, így a 2024-es év az innovatív tároló megoldásoké. Minden helyet ki kell ahhoz használni, hogy ne a pulton éktelenkedjenek a különféle eszközök, ám egy modern konyhában ennek többé semmi akadálya! 

Jön a kő és a márvány, mint alapanyag

Ezek az alapanyagok természetességet és stílust kölcsönöznek a konyhának. Remekül mutatnak, ugyanakkor nem kell őket félteni sem, nem karcolódnak, így kifejezetten tartósak, hosszú élettartammal kecsegtetnek

Praktikus fények, melyek öltözetnek

A fények fontosak, a lámpatestek már kevésbé! A rejtett világítás, amely a pultra irányul, nem csak praktikus és szükséges az előkészítő műveletekhez, hanem még a helyiség stílusos megjelenéséhez is hozzájárul. 

Szokatlan, különleges színek? Igen! 

A fehér konyhák divatja visszaszorul, helyette előtérbe kerülnek a kifejezetten sötét árnyalatok, például a grafit szürke és a kék, de a meleg színek, mint a barna és a piros is hangsúlyosabbak lesznek. 

Elő az indukciós főzőlapokkal! 

Alacsonyabb energiafogyasztás, kevesebb füst és kellemetlen szag: ezen tulajdonságai miatt egyre többen teszik le voksukat az indukciós főzőlapok mellett. 2024-ben a modern konyhák többségében ez a típus lesz megtalálható. 

Ha Te is a jövő trendjeinek megfelelő modern konyhát szeretnél, fordulj hozzánk bizalommal, csapatunk mindenben segít, hogy egy igazi álomkonyha tulajdonosa lehess! 

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.