Blog

konyhasziget

Konyhasziget: a konya szíve

Minden háziasszony álma, hogy egy tágas és szép konyhája legyen, ahol nincs zsúfoltság, mindennek meg van a helye és minden stílusos. Sokak elképzelése szerint egy szép és praktikus konyha egyik elengedhetetlen eleme a konyhasziget.

A konyhaszigetnek mindössze egyetlen hátránya van: sajnos csak tágas konyhákban fér el és mutat jól. Elhelyezése szinte minden esetben a konyha közepe. Itt kap központi szerepet: a konyhapulton kívüli plusz felület tökéletes, ha nagy családi ebédeket és baráti vacsorákat tartunk. A munkafelület lehetővé teszi a praktikus és átlátható munkát a konyhában. Ráadásul az alatta rejlő tér kiválóan alkalmas tárolásra.

A konyhaszigetet természetesen a konyhabútorral összhangban és a saját vágyaink szerint alakíthatjuk ki.  Lehet az egyik feléhez székeket tolni, és így némi térelválasztó funkciót is nyer. Az alatta lévő tároló rész ajtaja lehet modern-üveges, vagy klasszikus fa frontú, a pult alapanyagát tekintse is számos lehetőségünk van. A stílust és a színt is mindenképp igazítsuk a konyhabútorhoz.

Konyhastúdiónkban segítséget nyújtunk Önnek a tervezésben és a választásban is!

konyhasziget

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.