Blog

fényes konyha

Hogyan célszerű tisztítani a fényes konyha bútorait?

Szükséged lenne pár hasznos tippre a fényes konyha tisztításához? Segítünk, hogy ne okozz kárt a takarítást során a bútorzatban, fogadd meg tanácsainkat!

A fényes konyhák igen népszerű megoldásnak számítanak. A bútorok felülete képes visszaverni a fényt, akárcsak a tükrök, általuk a helyiség jóval tágasabbnak, barátságosabbnak tűnik. A világos tér harmóniát sugároz magából, az ember kifejezetten jól érezheti magát egy ilyen környezetben.

Ahhoz, hogy a tulajdonosok hosszú éveken át megtapasztalják a fényes konyha előnyeit, és a bútorok sokáig megőrizzék a hibátlan kinézetüket, a takarításkor nem árt bizonyos dolgokra odafigyelni.

Papírtörlő, mosogatószivacs? Felejtsd el!

A fényes konyha takarításának nem szabad olyan hagyományos eszközökkel hozzálátni, mint például a szivacsok vagy a papírtörlők. A konyhabútorok felülete igen könnyen karcolódik, értelemszerűen a szivacsok dörzsis felületével lehet óriási károkat okozni. Meglepő, de a papírtörlők is bajt csinálhatnak, karcolhatják a felületek, főleg akkor, ha az ember erősen dörzsöli.

A fényes konyhához elengedhetetlen a mikroszálas kendő, amellyel finoman, a felületet nem megsértve lehet letakarítani a bútorok felületét. Akik ilyen irányba szeretnék felújíttatni a konyhájukat, mindenképp be kell szerezniük egy mikroszálas anyagot a takarításhoz. 

Milyen vegyszert célszerű használni?

Mivel kényes felületről van szó, a tisztítószer kiválasztásánál is körültekintőnek kell lenni. Mindenképp alkoholos készítményt ajánlott vásárolni, ami jól tisztít, nem hagy nyomot a felületen. Az alkohol fertőtlenít is, ezen a területen jóval hatékonyabb, mint például a mosószeres víz.

Álmodd meg velünk az új konyhádat, és legyen ismét élvezetes, örömteli a sütés, főzés folyamata! Honlapunkon bővebb információkat is találsz rólunk, megoldásainkról. Szívesen adunk megfelelő útmutatást másfajta bútorok tisztításával kapcsolatban is.

Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.