Blog

egyedi tervezésű konyha

Egyedi tervezésű konyha 50%-os állami támogatással!

Az egyedi tervezésű konyhát most érdemes megrendelni, mert jelentős kedvezmény jár hozzá, ha igénybe veszi a lakásfelújításra szóló hitelt. Azok az ügyfelek, akik igénybe veszik a lakásfelújító hitelt, fél áron juthatnak vadonatúj konyhához.

Forduljon bizalommal a csapatunkhoz és rendelje meg a saját, egyedi tervezésű konyháját! Az egyedi tervezésű konyha megalkotása személyre szabott módon történik, beleértve a tervezést és a kivitelezést is. A cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi tervezésű konyha elkészítésében és a szakmájukban kiemelkedő szakemberekkel dolgozik együtt. Ennek köszönhetően a hozzánk forduló ügyfelek olyan konyhát, illetve konyhabútort tudnak használni, ami minden elvárásuknak megfelel. Ön elmondja mit szeretne, mi pedig a rendelkezésünkre álló lehetőségek alapján megtervezzük és elkészítjük az új konyhabútort.

Az egyedi tervezésű konyha életre hívásának első fázisa az igények, kívánságok és az elvárások tisztázása. A megrendelő életvitele, ízlése, a konyhája is befolyásolja azt, hogy milyen tervek születnek a kollégák keze alatt. Fontos, hogy egy teljes körű helyszínfelmérés is történjen, ami keretet az majd a készülő, új konyhabútornak. A készen kapható bútorokkal szemben, az általunk készített darabok minden esetben magas nívót képviselnek és tökéletesen illenek a megrendelőink konyhájába, valamint az életébe is.

Most érdemes új konyhabútort rendelni és belefogni a konyhafelújításba, hiszen a költségek felét meg tudja spórolni és állami támogatásként elszámolni! A lakásfelújítási hitelt használja fel az otthona csinosítására, komfortosabbá tételére és hívjon minket segítségül a projekthez! Prémium kategóriás konyhabútorokkal rendezzük be konyháját! 

Az egyedi tervezésű konyha megrendelésével kapcsolatban érdeklődjön a kollégáinknál és kérjen tőlünk személyre szabott, előzetes árajánlatot a honlapunkon szereplő, elérhetőségek bármelyikén! Lépésről-lépésre végig vezetjük a konyhabútorok tervezésének és kivitelezésének világán, segítünk megtalálni az Ön számára ideális megoldásokat.

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.