Blog

fényes konyha

Csempéssz ragyogást az otthonodba fényes konyhával!

A fényes konyha egyet jelent a modern konyhával. A modern konyha elegáns és minimalista, stílusos összhatással és trendi külsővel.

A fényes felületeknek pontosan az a szerepe, hogy felhívják a figyelmet a konyhabútorra. A modern stílusban megálmodott konyhának éppen olyan lényeges az összhatása, mint a funkciója. A konyhabútor nem csupán tároló vagy az ételkészítés sokoldalú berendezése, hanem maga is dísz.

Modern, fényes, ragyogó felületek

A fényes felület nem való mindenhová, mert megérdemli a fókuszt és a megőrzésére is kicsit több figyelmet kell fordítani. Kisgyerekes, kisállatos konyhák tehát nem szerepelnek a lista élén. Fontos kiemelni, hogy a minőségi anyagok használatával gyártott bútorok jobban is bírják az igénybevételt. A festett, a fóliás frontokkal szemben az MDF lapok teljesítményében nem kell csalódnia a tulajdonosoknak.

Akinek tetszik a fényes felület, az még inkább meg tudja csillogtatni a ragyogó frontokat. Hogyan? A fényes konyha adottságait az eleve világos, természetes fényben gazdag helyiségek tudják fokozni. Ez fordítva is igaz, mert a világos árnyalatú vagy fehér, fényes bútor a konyhát is képes megragyogtatni. A hatás fokozható okosan elhelyezett lámpákkal, hangulat világítással.

A ragyogó felületek akkor érvényesülnek igazán, ha fogantyúk, gombok nélküli ajtók kerülnek a bútorokra. A modern enteriőr nem bírja el a zsúfolt, tárgyakkal teli teret, ebben a konyhában is a rendre, minimalizmusra érdemes törekedni. A funkciónak nem kell átvennie a hatalmat a stílus felett.

A fényvisszaverő képesség meg tudja növelni a kisebb helyek tér érzetét. Tágasabbnak hat tehát egy fényekkel, világos bútorral kialakított konyha. Az amerikai stílusú konyhákhoz is illik a fényes bútor, mert szép átkötést jelent a terek között. Fehér falakkal, világos ülőgarnitúrával a tér egységes megjelenést kaphat.

Aki idegenkedik a sterilnek ható hófehértől, annak jó hírünk van. A legújabb konyha trendekre a meleg árnyalatok jellemzőek, tehát a krém, a bézs vagy a barna most kifejezetten divatosnak számít.

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.