Blog

üveg konyha

Az üveg konyha tökéletes választás modern stílusú lakásába

Az üveg konyha egyre népszerűbb, hiszen igen modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, ráadásul az edzett üvegnek köszönhetően nem sérülékeny. 

Amikor valaki új konyhabútort szeretne, ma már rengeteg lehetőségből választhat. Már nem csak a hagyományos, megszokott típusok állnak rendelkezésre, hanem olyan újdonságok is,  mint például az üveg konyha. De vajon milyen esetekben érdemes emellett a megoldás mellett dönteni és milyen előnyökre lehet vele szert tenni? Nézzük! 

Az üveg konyha rendkívül modernné és elegánssá varázsolja a helyiséget. Az üveg alapvetően is népszerű alapanyag a modern lakberendezésben, készülhet belőle belső válaszfal, zuhanyfal, asztal, korlát, de konyhabútorban is remekül felhasználható. Fényes felületével nem csak eleganciát ad a helyiségnek, hanem a tiszta, higiénikus érzéshez is hozzájárul, ami a konyhában elengedhetetlen. 

És nem csak látványban lehet tisztább egy üveg konyha, ugyanis a sima felület rendkívül könnyen tisztítható, fertőtleníthető, egy mozdulattal szinte bármilyen szennyeződést letörölhetsz róla. Ez igen praktikus, hiszen a konyhai tevékenységek során elkerülhetetlen, hogy a bútort víz, zsiradék, illetve más, csúnya foltot hagyó anyagok érjék: gondolhatunk akár egy kis vörösborra, gyümölcslére, kávéra, kifröccsenő levesre. Az üveg konyhában azonban ez nem okoz gondot, nem kell attól tartanod, hogy valami nyomot hagy a bútoron

Sokan attól félnek, hogy az a bútor, ami üvegből készül, az sérülékeny, azonban ez nem feltétlenül van így. Az edzett üveg, ami az általunk kínált konyhák alapanyaga, nehezen törik, nem karcolódik, kifejezetten strapabíró anyag. Többek között ennek is köszönhető, hogy ma már számtalan helyen használható az üveg, olyan esetekben is, amiknél régen elképzelhetetlen lett volna. 

Amennyiben az üveg konyha felkeltette az érdeklődésedet, ne habozz, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre és tájékoztatnak a részletekről, illetve minden kérdésedre válaszolnak.

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.