Blog

valódi fa konyha

A valódi fa konyha érték, szépség és funkció csodás hármasa

A valódi fa konyha egyszerre lehet vonzó és ijesztő lehetőség is. Természetes anyagról van szó, tehát gyönyörű, ugyanakkor igényel némi odafigyelést is.

A fa egy csodálatos alapanyag, ami tökéletesen alkalmas bútorkészítéshez. A fa többek között azért olyan csodálatraméltó, mert egyszerre elegáns, melegséget árasztó, természetes, eredeti, de ugyanígy lehet modern és rusztikus stílusú is. A fa mindenhová illik és mindenféle anyaggal nagyszerűen párosítható. Ez már önmagában egy nyomós ok amellett, hogy ebből készüljön a konyhabútor.

Miért a tömörfa bútor?

A modern, költséghatékony, de kiábrándítóan kérészéletű megoldásokkal szemben, mint amilyen a furnér és a laminált, lapraszerelt bútorok, a tömörfa akár egy életre is szólhat. A csodás tulajdonságokkal megáldott fából, precízen kidolgozott és korszerű felületkezeléssel ellátott, modern technológiával készített bútor, értékes és időtálló berendezés válik.

Környezetbarát, újrahasznosítható, fenntartható, ezzel pedig összhangban van a mai igényekkel. Pácolható, lakkozható és festhető, antikolható, véshető is a fa, kombinálható üveggel és fémmel. Csupán arra kell ügyelni, hogy ne érje túl sok víz és ne tisztítsák maró, karcoló hatású szerekkel, amik kárt tesznek az eredeti felületben.

Utánozhatatlan tulajdonságok

A tömör fából, fenyőből, tölgyből, cseresznyéből ácsolt konyhabútor képes nagyobb súlyt is elbírni, szinte  mindent túl tud élni. A fa soha nem megy ki a divatból, a tiszta fa bútor nem tartalmaz mesterséges anyagot. A tölgy, fenyő, akác vagy kőris bútorok szilárd, tömör szerkezetű, nagy teherbírással rendelkező fa bútorok.

Minden konyha megérdemli az olyan bútort, ami nemcsak funkcióban tesz eleget az összes elvárásnak, hanem az egész otthon díszére is válik. A legegyszerűbben akkor tudja egy konyha tulajdonosa ezeket a célokat elérni, ha saját konyhabútort terveztet és készíttet. A mi csapatunk a rendelkezésére áll a leendő ügyfeleknek, megannyi, elkészített, egyedi bútorral a háta mögött. Csupán egy árajánlat kérésre vagy az új bútoraidtól és az álomkonyhád teljes berendezésétől!

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.