Blog

modern konyhák

A modern konyhák jellemzői

Modern konyha a Te igényeid, elképzeléseid szerint! Fordulj hozzánk, ha kedvező áron szeretnéd praktikusan, mutatósan, korszerűen berendezni a konyhádat! 

Szinte minden lakásban a konyha az egyik legforgalmasabb, legtöbbet használt helyiség, hiszen nem csak az ételkészítés zajlik itt, hanem gyakran az étkezés és ezzel együtt a családi események egy része is. Szerencsére ma már semmi sem lehetetlen, és bárkinek lehet teljesen egyedi, személyre szabott konyhája, ahol minden kézre áll, a sütés-főzés könnyen kivitelezhető és ahol még a hangulat is otthonos. De hogyan is néz ki egy modern konyha? Milyen jellemzői vannak a korszerű berendezéseknek? Az alábbiakban ezt mutatjuk be részletesen. 

A modern konyha legfontosabb jellemzője, hogy praktikus. Mindennek megvan a helye, nincs káosz, rendetlenség, elegendő munkafelület van az ételkészítéshez. A tervezők odafigyelnek rá, hogy minden kézre álljon, mégse legyen semmi útban. A modern konyhákban előszeretettel használnak sima felületű, nem túl díszített anyagokat, amelyek így nagyon könnyen tisztíthatóak. Divatosak a magasfényű bútorok, illetve az akril munkapultok. A vasalatok megválasztásánál is a praktikusság és a kihasználhatóság az első. A modern konyhákban gyakran vízszintesen helyezik el a hosszúkás alakú, keskeny fogantyúkat, de kedveltek a fogantyú nélküli, nyomásra nyíló bútorok is. Kevés a nyitott elem, gyakran egyáltalán nincs. Az üveges részek savmart üveggel készülnek, így ezek is zártabb hatásúak. A modern konyhákban a háztartási gépek beépített verzióit részesítik előnyben, és kényelmes magasságban helyezik el őket, nem feltétlenül a földön, így nem kell hajolgatni. Kicsit háttérbe szorult a csempe, egyre gyakrabban a rendkívül mutatós és tartós üveg hátfalak mellett döntenek a lakástulajdonosok. 

Amennyiben Te is egy modern konyhát szeretnél, a legjobb helyen jársz! Fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre mindenben! Válassz korszerű megoldást, dönts a praktikusság és a dizájn mellett! 

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.