Blog

minimál konyha

A minimál konyha egyszerű, de nagyszerű!

A minimál konyha igen modern, elegáns, letisztult, ugyanakkor praktikus és remekül kihasználható. Keress minket bizalommal, ha éppen ilyet szeretnél! 

A konyha kialakítása minden lakásban sarkalatos kérdés, hiszen rengeteg szempontnak kell megfelelni, ráadásul mindenkinek megvan a saját elképzelése arról, hogy milyen konyhabútort szeretne. Szerencsére ma már senkinek sem kell kompromisszumot kötnie, szinte bármilyen ötlet megvalósítható. Választhatunk rusztikus, klasszikus, de akár minimál konyhát is. Az alábbiakban a napjainkban igen népszerű minimál konyha jellemzőit mutatjuk be. 

minimál konyha legfontosabb ismérve, ahogyan a nevéből is kiderül, az egyszerűség. Letisztult, egyszerű formák, nagy, sima felületek jellemzik, a dekoráció minimális vagy inkább egyáltalán nincs. A kialakítás során mindenben a célszerűségre törekszünk: kerüljük a bonyolult formákat, minden felület legyen sima, egyszerű. Az esetek többségében fogantyúk sincsenek, így a konyhaszekrények teljesen homogének, simák. A minimál konyhában modern berendezések találhatóak, általában fém vagy inox felülettel. Fontos, hogy semmi „felesleges” nem lehet szem előtt, ezért tárolóhelyre is bőségesen szükség van. A minimál konyhák általában világosak, tágasak, ezért a világításra is célszerű odafigyelni, de a LED csíkok például remekül mutatnak. És végül, de nem utolsó sorban, a minimál konyha színeiről is ejtsünk pár szót: ebből a szempontból is érdemes az egyszerűségre törekedni, és a feltűnő színek helyett visszafogott, természetes árnyalatokat választani. 

Egy modern stílusú lakásba a legjobb választás a minimál konyha, ami a letisztultságával remekül illik majd az ingatlan stílusához. Ha Te is ilyet szeretnél, jó helyen jársz, ugyanis cégünkre mindenben számíthat! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a minimál konyhák iránt, ne habozz, bátran fordulj hozzánk bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és válaszolnak minden kérdésedre. 

Share Button

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.