Hogyan kezdjek neki?

1. lépésként döntsük el milyen stílusú legyen a konyhánk

Klasszikus konyha

A klasszikus konyhabútorok egyesítik magukban a funkciót és a stílust. Darabjai melegséget sugároznak, a természettel szoros kapcsolatban álló, vidéki élet hangulatát idézik meg. Az időtállóság praktikummal, az egyszerűség harmóniával párosul, ahol a természetes anyagok, a natúr színek és a kézre simuló formák jutnak főszerephez.

videó itt

Modern konyha

Egy modern stílusú konyha elsősorban funkcionális. Jellemző a letisztult formavilág, a magas minőségű anyagok, modern konyhabútor vasalatok, a könnyen tisztítható felületek. Általában a jól használhatóság lényeges. Kevés a nyitott elem, elnyújtott ajtókat, széles fogantyúkat, savmart üvegajtókat alkalmaz a stílus. Csempe helyett általános a konyhai hátfalburkolat, dekor üveg panelek használata. Divatos a magas fényű vagy akryl felület is a hagyományos matt frontok mellett.

videó itt

Minimál konyha

A minimál stílus az egyszerű formák és a rend alkalmazásával teremt harmóniát. A minimalista stílus a tiszta formát keresi, száműzve minden mellékes és zavaró díszt. Alapjai a Bauhausig nyúlnak vissza. A minimál színpalettája meglehetősen korlátozott, így ez a stílus nagy önfegyelmet kíván.

videó itt
2. lépésként jöhet a front választás

Fényes front családok

fényes modellek itt

Matt front családok

matt modellek itt

Fa és kőhatású front családok

fa és kőhatású modellek itt
3. lépés, milyen legyen a munkalap, fogantyú, korpusz?

Fogantyú

Alapvetően 4 fogantyú kategóriával dolgozunk, ár szerint a legolcsóbb a hagyományos 8-20cm széles fogantyúk, következő kategória a hagyományos de széles fogantyú ezek a 20cm-nél szélesebb de hagyományos rögzítésű fogi. A következő kategória a “ráültetett” fogantyú, illetve árban hasonló a “fogantyú nélküli” nálunk LINE-N néven futó megoldások.

letölthető katalógus itt

Munkalap

A saját gyártású Nobilia munkalapokból létezik a hagyományosnak mondható 38 mm vastag, illetve a modern látvány világba illeszkedő 16 mm vastag verzió. Mindkét vastagságból 1170 mm a legnagyobb egybe gyártható mélységű lap.

letölthető katalógus itt

Korpusz

17 különböző korpusz színből tudunk választani, részben ehhez kapcsolódnak a Color Concept színeink ami 8 további színt jelent például nyitott polc, vagy takarások , hátfalak készülhetnek belőle.

letölthető katalógus itt
4. lépés, minek kell/kellene elférni a konyhában?

Beépített konyhai gépek

letölthető katalógus itt

Modern vagy klasszikus stílus matt kivitelben

Konyha felújításba vagy esetleg új konyha építésébe fogna? Mint minden szoba kialakításánál, fontos, hogy előbb tisztába legyünk milyen stílusban szeretnénk kialakítani az adott helyiséget. Mindenki más kialakítást berendezést helyez előnybe, az igényei szerint.

Cégünknél több fajta stílus közül is választhat a konyhai berendezéseket illetően. Az Ön igényeihez mérten választhatja ki a bútor anyagát, színét, fényességét. Inkább a kevésbé fényes, nem csillogó konyhabútorokat részesíti előnyben? Nálunk választhat matt lakkozású bútorok nagy választékában. Matt konyhabútorainkkal saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki konyháját. Akár modernebb stílusban is választhat konyhabútorokat, de ha a régebbi dolgokat kedveli, akkor klasszikusabb felépítést is adhat konyhájának. Matt konyhabútoraink nem verik vissza úgy a fényt, mint egy fényesebb lakkozással bíró bútor, így egy világosabb konyhába előnyösebb lehet akár szemünknek is a kevesebb fényvisszaverés.

Nézzen szét honlapunkon és válassza ki a stílusához legmegfelelőbb matt konyhabútorokat! Minőségi bútorainkkal állunk rendelkezésére!

Modern vagy klasszikus stílus matt kivitelben
Fogadd el segítségünket, szánj rá másfél – két órát.
Share Button

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Ismerje meg kamra szekrényeinket, amiben könnyedén elfér minden, nem lesz többé kallódó konyhai eszköze! A részleteket a honlapunkon találja! #konyha #konyhabútor #kamra #kamraszekrény Pinned: 14 Jan 2020
  • Minden 2019 december 1. és december 20. között megrendelt Nobilia konyha- vagy fürdőszoba-bútorra 15% kedvezményt adunk! Éljen Ön is a lehetőséggel! #konyha #konyhabútor #Nobilia Pinned: 11 Dec 2019
  • Ismerje meg a Cascada konyhabútorunkat! Látogasson el honlapunkra! #Nobilia #konyha #konyhabútor Pinned: 13 Nov 2019
  • Mi, a Nobilia konyhastúdiónál nem csak a külcsínre fordítunk nagy figyelmet, de a bútoraink belső részeit is nagy gonddal alakítjuk ki! Konyhabútoraink fiókbelsőinek kialakításakor arra törekedtünk, hogy mindennek meg legyen a helye, ne kelljen plusz tárolókat vásárolnia! Ismerje meg Ön is a bútorainkat! #konyhabútor #Nobilia #konyha Pinned: 9 Oct 2019
  • Időtlen idők óta szeretné újrabútorozni konyháját? Ne várjon tovább, ismerje meg termékeinket! #konyha #Nobilia #konyhabútor Pinned: 10 Sep 2019