Nobilia Konyhastúdió Kft.
1036 Budapest, Perc utca 6.
Hétfőtől - Péntekig: 10-18,Szombat: 10-14
061-9502041
info@nobiliakonyhastudio.hu
Tudnivalók a minimál stílusú konyhabútorokról

Tudnivalók a minimál stílusú konyhabútorokról

Napjainkban egyre inkább a minimál stílusjegyei teljesednek ki a lakberendezés terén. A minimál szorosan kapcsolódik a modern arculatához. Ha ilyen design szerint szeretnénk berendezni az otthonunkat, akkor a konyhabútorunkat se hagyjuk ki!

A minimál stílusra jellemző a funkcionális, minden túldíszítettségtől mentes kialakítás, gazdaságos helykihasználás, és a kialakítás nem terhel minket felesleges kiegészítőkkel. Ha a konyhánkat minimál stílusú konyhabútorral képzeljük el, akkor lehetőségünk van olyan tér kialakítására, amit a lehető leghatékonyabb módon tudunk kihasználni, ehhez pedig letisztult formák és esztétikus látványvilág társul. A minimál stílusra nem jellemzők a hivalkodó, erős színek, a szemnek kellemes, harmonikus látványt nyújt. A minimál stílus elegáns és a legújabb trendet követi az alapanyag felhasználásában is. Fényes és matt anyagok állnak rendelkezésünkre, népszerűek az üveg, műanyag, akrilkötésű ásványi lapok, de a vevők szívesen választanak természetes anyagokat is, például fát vagy követ.

Ha az egyszerűségben, letisztult formákban gondolkodik konyhájával kapcsolatban, válassza a minimál stílusú konyhabútorokat!

Share Button

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 20 Mar 2019
  • Pinned: 8 Mar 2019
  • Pinned: 21 Feb 2019
  • Pinned: 14 Feb 2019
  • Pinned: 27 Jul 2018