Nobilia Konyhastúdió Kft.
1036 Budapest, Perc utca 6.
Hétfőtől - Péntekig: 10-18,Szombat: 10-14
061-9502041
info@nobiliakonyhastudio.hu
amerikai típus sosem megy ki a divatból

Konyhák: Az amerikai típus sosem megy ki a divatból

Az amerikai típusú konyha diadala régóta tart, és úgy tűnik, még egy darabig nem is fog eltűnni. Nincs is rá nagyon okunk, hogy száműzzük a lakásból, hiszen sokoldalú, előnyös és praktikus konyhát kapunk, ha az amerikai stílus mellett döntünk.

Az amerikai stílusú konyha jól mutat egy tágas, napfényes családi házban, jó választás egy legénylakásba, és előnyös egy kisebb garzonban. A beépítésével kiküszöbölhetjük a kis alapterületű konyha olyan hátrányait, mint amilyen a szűk, sötét tér, helyhiány. A konyha falainak elhagyásával tágasabbá válik a helyiség, a nappalival történő egybenyitással, és ennek megfelelő speciális konyhabútorokkal egy nagyobb, kreatívabban felhasználható teret kapunk. Ezáltal nem csupán a teret tágítjuk, de a személyes kapcsolatainkat is fejleszthetjük. Miközben főzünk, terítünk, előkészítünk, nem kell egy zárt, levegőtlen térben pepecselnünk, hanem szabadon beszélgethetünk, mozoghatunk, a vendégeket, barátokat, családtagokat is bevonhatjuk a konyhai teendőkbe vagy csak jóízűen beszélgethetünk velük közben.

Alakítsa otthonát kedve szerint, melyhez válassza színvonalas konyhabútorainkat!  Tájékozódjon weboldalunkon, és merítsen ihletet a tökéletes konyha megvalósításához!

Share Button

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 20 Mar 2019
  • Pinned: 8 Mar 2019
  • Pinned: 21 Feb 2019
  • Pinned: 14 Feb 2019
  • Pinned: 27 Jul 2018