Nobilia Konyhastúdió Kft.
1036 Budapest, Perc utca 6.
Hétfőtől - Péntekig: 10-18,Szombat: 10-14
061-9502041
info@nobiliakonyhastudio.hu
Klasszikus konyhabútor, ami mindenhová illik!

Klasszikus konyhabútor, ami mindenhová illik!

A klasszikus konyhabútor soha nem megy ki a divatból, ahogyan a neve is sugallja, egy olyan stílusú bútordarabról van szó, amit szinte minden konyhába beállíthatunk, olyan lesz, mintha egyenesen oda tervezték volna. A klasszikus stílus egyik előnye éppen ebben rejlik, vagyis a határozott, mégsem túl harsány vonalvezetésben, az egyszerű, mégsem jellegtelen megjelenésben. Igazán jól mutat egy hasonló bútorokkal berendezett lakásban, de akkor is jó választás, ha kicsit szeretnénk keverni a különböző stílusokat.

A klasszikus konyhabútor maga is lehet többféle, így például választhatunk mediterrán vagy éppen rusztikusabb változatot is, amelyiket jobban kedveljük. Nemcsak a stílusváltozatok lehetnek sokfélék, de lehetőség van a különféle faanyagokból és egyéb alapanyagokból készült konyhabútorok megrendelésére is, így a konyha alapszíneihez mérve árnyalatokban vagy akár mintákban harmonizáló klasszikus stílusú konyhabútort vásárolhatunk.

Ha felkeltettük az érdeklődését, csak annyi a dolga, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasszon klasszikus konyhabútoraink közül!

Share Button

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 20 Mar 2019
  • Pinned: 8 Mar 2019
  • Pinned: 21 Feb 2019
  • Pinned: 14 Feb 2019
  • Pinned: 27 Jul 2018