Nobilia Konyhastúdió Kft.
1036 Budapest, Perc utca 6.
Hétfőtől - Péntekig: 10-18,Szombat: 10-14
061-9502041
info@nobiliakonyhastudio.hu
Feng shui a konyhában

Feng shui a konyhában?

A konyha kialakításánál nem csupán az aktuális divat lehet a mérvadó, de az olyan irányzatok is ötletet adhatnak, mint amilyen a kínai feng shui. A feng shui szerint egy otthon legfontosabb tere a konyha, amihez olyan fogalmak kapcsolódnak, mint amilyen az egészség, vagy a jólét.

A konyhabútorok kiválasztásánál is fontos a harmónia, az egyensúly kiépítése, és természetesen a tisztaság, rendezettség fenntartása. A stílus tekintetében az egyszerűség és a megkapó részletek követendőek, így például a vidéki stílus jól passzol ehhez az irányvonalhoz. Színek és anyagok tekintetében szabad kezet kapunk, de törekedjünk a meleg, barátságos, hívogató összkép kialakítására és mindenképpen részesítsük előnyben a fát, csempésszünk be vöröset és zöldet a falakra vagy a konyhabútorokra. A kékkel és a fehérrel nem árt csínján bánni, mert az étvágyat visszavetik, a sikert és a lehetőségeket pedig szűken mérik.

A konyhabútor szolgálja a praktikumot és a kényelmet, könnyű legyen a helyiségben mozogni, és ne hagyjunk fölösleges lim-lomokat szanaszét.

Szeretne ilyen konyhabútorokat? Keressen minket bizalommal, és segítünk megvalósítani álmai konyháját!

Share Button

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 20 Mar 2019
  • Pinned: 8 Mar 2019
  • Pinned: 21 Feb 2019
  • Pinned: 14 Feb 2019
  • Pinned: 27 Jul 2018