Nobilia Konyhastúdió Kft.
1036 Budapest, Perc utca 6.
Hétfőtől - Péntekig: 10-18,Szombat: 10-14
061-9502041
info@nobiliakonyhastudio.hu
konyhabútor

A konyhabútor és a világítás

A konyhában sokszor végzünk olyan tevékenységet, amihez jó látási viszonyok szükségesek. Helyezzük bárhogyan is a konyhabútorokat, sajnos nem mindig elegendő a természetes fény, az esti és téli sötétségről nem is beszélve.

A mesterséges világítás tehát nélkülözhetetlen a konyhában. Ezt ugyanolyan pontosan meg kell tervezni és át kell gondolni, mint magának a konyhának a kialakítását. A konyhai világítás egyik kulcskérdése a munkafelület megvilágítása. A legegyszerűbb esetben egy LED szalagot kell elhelyezni a konyhabútor felső elemének aljára, így biztosítva a legegyszerűbben a fényt. Ez leginkább utólagos megoldás. Ha már tervezéskor gondolunk erre, akkor a konyhaszekrény aljába építhető spot lámpák jelenthetik a legpraktikusabb megoldást.

Üveges ajtók mögött, vagy tálalószekrények esetében pedig praktikus és szép megoldás a polcvilágítás, melyet előre szükséges megtervezni a konyhabútorral együtt.

Konyhasziget esetében egy megfelelő erősségű függő lámpa szükséges, amelyet a más helyiségben lévő lámpákhoz képest alacsonyabbra kell engedni, hogy a munkafelület jól megvilágítottá váljon.

Ha a világítást is olyan körültekintően választjuk ki, mint a konyhabútorunkat, akkor könnyen megvalósíthatjuk a tökéletes konyhát. Nézzen körül nálunk Ön is!

konyhabútor

Share Button

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Pinned: 20 Mar 2019
  • Pinned: 8 Mar 2019
  • Pinned: 21 Feb 2019
  • Pinned: 14 Feb 2019
  • Pinned: 27 Jul 2018